EGET VAKFI ve TEK KOLEJİ İŞBİRLİĞİYLE YERLİ MALI HAFTASI EĞİTİMİ

TEK Koleji 2. sınıf öğrencileri ile çok özel bir eğitim gerçekleştirdik!
Eğitimde Doğaya Saygı, Ekolojik Ürünler, Sağlıklı Beslenme ve Yerel Üreticiyi Destekleme konularını ele aldık. Öğrenciler, yerli malı kullanmanın önemini öğrendiler.
Merak ve ilgi dolu bir eğitim süreci sonrası, belki de sadece yemek yerken gördükleri, buğday, nohut, un ile tanıştılar.
Sıra sıra sorular sordular.
❓ “Ekolojik ürünler neden daha sağlıklı?”
❓ “Yerli ürün almak çevremize nasıl katkı sağlar?”
❓ “Toprak ve suyu nasıl koruyabiliriz?”
Bu eğitimle öğrenciler:
✅ Yerel üreticiyi desteklemenin bizler için önemini,
✅ Doğaya saygı göstermenin gerekliliğini,
✅ Ekolojik ürünlerin önemini,
✅ Sağlıklı beslenme alışkanlıklarının neler olduğunu, öğrendiler.
EGET Vakfı ve TEK Koleji iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle, daha sağlıklı, çevre dostu ve bilinçli bir toplum için önemli bir adım attık!